HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

PİŞMEYEN RAW BAR TARİFİ

01-11-2020 23:48
PİŞMEYEN RAW BAR TARİFİ
PİŞMEYEN RAW BAR

Merhabalar, günlerden #sadetarifler Çok hafif, pratik ve sağlıklı @dytderinyilmaz tarifiyle pişmeyen raw bar  Vazgeçilmez bir atıştırmalık olarak mutfaklarda yerini alacak

MALZEMELER:
  •  3/4 su bardağı Sade Organik yulaf ezmesi
  •  1/2 su bardağı fındık
  •  2 yemek kaşığı Sade Organik kabak çekirdeği içi
  •  2 yemek kaşığı Sade Organik ay çekirdeği içi
  •  4 adet kuru incir
  •  3 adet hurma
  •  3 yemek kaşığı Sade Organik tahin
  •  1 çay kaşığı toz tarçın

YAPILIŞI:
 Yulaf, hindistan cevizi, fındık, kabak çekirdeği ve ayçekirdeklerinizi yağlı kağıt serdiğiniz tepsinizde 170 derece fırında 10 dakika kavurun.
 Kaynar suda 5-10 dakika beklettiğiniz incirlerinizi mutfak robotuna alın üzerine tahin ve tarçın ekleyerek püre haline getirin.
 Hurmalarınızı küp küp doğrayın.
 Derin bir kapta kavurduğunuz malzemelerinizi, hurmalarınızı ve pürenizi iyice harmanlayın.
 Kağıt serdiğiniz kare kek kalıbınıza veya borcama karışımınızı dökerek elinizle bastırın ve şekillendirin. 3-4 saat buzdolabında beklettikten sonra bıçak yardımıyla keserek servis edebilirsiniz.

Tamamı 1412 kalori. Ben 16 parçaya böldüm 1 parça 88 kcal oldu

TARİF : @dytderinyilmaz  Dİyetisyen Derin Yılmaz


 
Paylaşmak İçin Tıklayın...
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.